Stonoteniska akademija Kocić
škola stonog tenisa ----izdavanje stolova-rekreacija ---- individualni treninzi -
11. April, Autoput 2, 11070 Novi Beograd,  011/2690-658, i mob.064/3269860, radno vreme svakog dana 08-23h, 8 stolova
SC"Banjica", tel.367-47-57 mob.065/3674757, radno vreme svakog dana od 09-23 h, 10 stolova.

Glavni meni

 

Početna
Rekreativci

Kampovi

Ekipe

 Treneri

Igrači

Linkovi


15. jul 2008. Ilija Lupulesku, jedno od najvećih imena našeg stonog tenisa potpisao za STAK:

25. juna 2008. Bojan Crepulja, drugi srpski junior potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić

25. juna 2008. Miloš Đukić, dosadašnji trener Crvene Zvezde potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić

25. maja 2008. Lorencio Lupulesku najbolji srpski junior potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić.

17. maja 2008. Dragan Subotić najbolji srpski kadet potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić.

 

 

 

Templates for online ecommerce

Novosti ARHIVA maj - jul 2008.

15. jul 2008.g. ILIE LUPULESKU POTPISAO ZA STAK
Poslednjeg dana prelaznog roka Stonotenisku akademiju Kocić pojača je Ilie Lupulesku jedno od najvećih imena stonog tenisa svih vremena kod nas. Ilija je osvajač osam medalja na evropskim prvenstvima dve medalje na svetskim prvenstvima i jedinog olimpijskog srebrna u našem muškom stonom tenisu. U timu sa Goranom Kocićem i mladim i perspektivnim Bojanom Crepuljom, Lorenciom Lupuleskuom i Draganom Subotićem predstavljaće ekipu za respekt i ekipu koja pledira na učešće u plejofu.

Najmlađa ekipa STAK-a i proslavljeni as Ili
e Lupulesku

30. jun 2008.
PROMOVISANA EKIPA STAKA ZA SEZONU 2008/2009


Igrači:
Goran Kocić, Dragan Subotić, Bojan Crepulja i Lorencio Lupulesku
Promocija nove ekipe Stonoteniske akademije Kocić  koja će se takmičiti u sezoni 2008/2009 u najvišem rangu takmičenja u Srbiji u Super ligi,  održana je 30. 6. 2008. u restoranu Kalemegdanska terasa u Beogradu uz prisustvo novinara, svih selekcija kluba, i velikog broja prijatelja kluba.

Treneri: Nebojša Ristić, Miloš Đukić, Milorad Glišić i Goran Kocić

Sve ekipe STAK-a
28. jun 2008.
MLAĐI KADETI STAKA NA VIDOVDANSKOM TURNIRU STSB OSVOJILI 8 MEDALJA

U okviru Kampa Stonotenskog saveza Beograda organizovan je Vidovdanski turnir za 32 najtelentovanija dečaka i devojčice iz Beograda. Turnir je organizovan u dve grupe dečaka i devojčica po kvalitetu, a organizovano je i takmičenje dublova. Najveći broj medalja osvojili su mlađi kadeti Stonotenske akademije Kocić. U pojedinačnoj konkurenciji zlatnu medalju je osvojio Nikola Marinković (STAK) koji je u finalu savladao Jovana Prlju (STAK) sa 3:1. Bronzane medalje su osvojili Dimitrije Etveš (STAK) i Aleksandar Mišić (Crvena Zvezda). U dublu su prvo mesto osvojili Aleksandar Mišić i Filip Stajić (Crvena Zvezda) pobedivši u finalu Nikolu Marinkovića i Javana Prlju (STAK) rezultatom 3:2, bronzanu medalju u dublu dobili su Nikola Lončar i Ristić Srđan (STAK) i Dimitrije Etveš (STAK) i Vladimir Ilić (Crvena Zvezda). U slabijoj grupi prvo mesto je zauzeo Brnović Boris (Zeljezničar), koji je u finalu savladao Jovanović Luku (Željezničar), bronzanu medalju u ovoj grupi su još dobili Ana Dalip i Pavlović Luka (Stari grad).

21. jun 2008.
STAK UČESTVOVAO U SPORTSKOM DANU

U okviru organizacije sportskog dana u Beograda Stonoteniska akademija Kocić je uzela učešće na lokaciji u Zološkom vrtu. Učestvovao je veći broj dečaka, neki su učili prolaznike da igraju stoni tenis, dok su se neki odmarali u hladovini.

16. jun 2008.
PLAN PRIPREMA ZA MLADJE KATEGORIJE
Ovde možete preuzeti STAK-ov plan priprema jun - avgust 2008 za mlađe kategorije igrača.

9. jun 2008
DRAGAN SUBOTIĆ OSVOJIO DVE ZLATNE MEDALJE U KRUŠEVCU

Na stonoteniskom turniru održanom 7 i 8 juna 2008 u Kruševcu i u kategoriji kadeta i u kategoriji juniora Dragan Subotić je osvojio zlatne medalje, a u kategoriji kadeta Boris Mihailović je osvojio bronzanu medalju.

8. jun 2008
STAKOVI MLAĐI KADETI OSVOJILI 5 MEDALJA U SMEDEREVU

Na stonoteniskom turniru održanom 7 juna 2008 U Smederevu mlađi kadeti STAKA bili su opet najbolji i osvojili su 5 medalja u kategoriji 3 i 4 razredi. Nikola Marinković je osvojio zlatnu medalju, Jovan Prlja je osvojio srebrnu medalju, a Dimitrije Etveš je osvojio bronzanu medalju. U kategoriji 5 i 6 razred bronzane medalje su osvojili Patar Knežević i Nikola Marinković.

25. maj 2008
DRAGAN SUBOTIĆ OSVOJIO ZLATO I SREBRO NA POJEDINAČNOM JUNIORSKOM PRVENSTVU SRBIJE

Na pojedinačnom juniorskom prvenstvu Srbije održanom u Obrenovcu Dragan Subotić je u dublu sa Bojanom Crepuljom osvojio zlato, a u miksu sa Evom Tot srebro.

17. maj 2008
STAKOVI MLAĐI KADETI OPET NAJBOLJI I U UZDINU

Na stonoteniskom turniru održanom 17 maja 2008 U Uzdinu mlađi kadeti STAKA bili su opet najbolji i osvojili su 3 medalja u kategoriji 3 i 4 razredi. Nikola Marinković je osvojio zlatnu medalju, Dimitrije Etveš je osvojio srebrnu medalju, a Nikola Lončar je osvojio bronzanu medalju.

10. maj 2008
STAK POBEDIO TEMERIN SA 6:0

Izvanrednu igru tokom cele sezone ekipa STAK-a potvrdila i u poslednjem 18 kolu Prve lige pobedivši ekipu Temerina sa 6:0. Goran Kocić, Milorad Glišić, Dragan Subotić i Miloš Milenković ni u jednom trenutku nisu dozvolili gostima ni da pomisle da bi mogli da prirede iznenađenje. Nakon 18 kola ekipa STAKa ostvarila je 18 pobeda bez ijednog izgubljenog ili nerešenog meča i tako obezbedila ulazak u najviši rang takmičenja u Srbiji SUPER ligu.

3. maj 2008
STAKOVI MLAĐI KADETI NAJBOLJI U NIKOLINCIMA

Na stonoteniskom turniru održanom 3 maja 2008 U Nikolincima mlađi kadeti STAKA osvojili su 5 medalja. U kategoriji 3 i 4 razredi osvojene su sve 4 medalje. Etveš Dimitrije i Nikola Lončar osvojili su bronzanu medalju, Jovan Prlja srebrnu medalju i Nikola Marinković zlatnu medalju. U kategoriji 5 i 6 rezredi Petar Knežević osvojio je srebrnu medalju.


Timski duh i na pobedničkom postolju

 


 

Copyright STAK. All Rights Reserved.