Stonoteniska akademija Kocić
škola stonog tenisa ----izdavanje stolova-rekreacija ---- individualni treninzi -
11. April, Autoput 2, 11070 Novi Beograd,  011/2690-658, i mob.064/3269860, radno vreme svakog dana 08-23h, 8 stolova
SC"Banjica", tel.367-47-57 mob.065/3674757, radno vreme svakog dana od 09-23 h, 10 stolova.

Glavni meni

 

Početna
Rekreativci

Kampovi

Ekipe

 Treneri

Igrači

Linkovi


15. jul 2008. Ilija Lupulesku, jedno od najvećih imena našeg stonog tenisa potpisao za STAK:

25. juna 2008. Bojan Crepulja, drugi srpski junior potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić

25. juna 2008. Miloš Đukić, dosadašnji trener Crvene Zvezde potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić

25. maja 2008. Lorencio Lupulesku najbolji srpski junior potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić.

17. maja 2008. Dragan Subotić najbolji srpski kadet potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić.

 

 

 

Templates for online ecommerce

Novosti oktobar - decembar 2008.

28. 12. 2008. CREPULJA NAJBOLJI NA TOPU 12 ZA SENIORE

klikni na sliku ako hoćeš da vidiš veću
Na danas održanom turniru za seniore TOP 12 u Zrenjeninu najbolji je bio Bojan Crepulja iz Stonoteniske akademije Kocić koji je u borbi za prvo Mesto pobedio Zorana Savića iz Vojvodine sa 4:3. Za treće mesto su se borili Dragan Subotić iz Stonoteniske akademije Kocić i Uroš Gordić iz Vojvodine i Subotić je pobedio rezultatom 4:3. Očigledno je da će ovu sezonu u muškom stonom tenisu obeležiti igrači Stonoteniske akademije Kocić koji su već osvojili najveće seniorske i juniorske turnire "Vilim Harangozo" i "Vojkan Marković", kao i seniorski TOP 24 i TOP 12.

21. decembar 2008. STAK EKIPNI KADETSKI PRVAK REGIONA BEOGRAD

klikni na sliku ako hoćeš da vidiš veću
U nedelju 21. decembra 2008. u Beogradu održano je ekipno kadetsko prvenstvo regiona Beograda. Ekipe Stonoteniske akademije Kocić i Crvene Zvezde bile su bez konkurencije. Do polufinala su stigle prva i druga ekipa Stonoteniske akademije Kocić i prva i druga ekipa Crvene Zvezde. U prvom polufinalu Crvena Zvezda I je savladala STAK II, U drugom polufinalu STAK I je savladao Crvenu Zvezdu II. U finalu STAK I (Boris Mihailović, Gojko Komad, i Dimitrije Etveš) je savladao Crvenu Zvezdu I, a u borbi za treće mesto Crvena Zvezda II je savladala STAK II. Ipak treba istaći dobru igru najmlađe ekipe na turniru STAKa II u sastavu: jedan mini kadet Nikola Marinković i dva mladja kadeta Jovan Prlja, i Knežević Petar), koja je zasluženo došla do četvrtog mesta, a Prlja je dobio svih pet mečeva koje je igrao).
Stonoteniseri STAK-a u jesenjem delu sezone 2008/2009 ukupno su osvojili 34 medalje u svim kategorijama, i verovatno su po tome najtrofejniji klub u Srbiji.

21. oktobar 2008.g. STAK PRESLIŠAO IMT U BEOGRADU 6:0

klikni na sliku ako hoćeš da vidiš veću
Sinoć u Novobeogradskoj Vizuri STAK je bez većih problema savladao IMT sa 6:0. Iako STAK nije nastupio u standardnom sastavu "rezervista" Goran Kocić pokazao je da još nije zaboravio da igra stoni tenis i da dečaci Stonoteniske akademije Kocić imaju na koga da se oslone u svakom trenutku.

14. decembar 2008.g. BORIS MIHAILOVIĆ DRUGI U NOVOM SADU
Drugog dana takmičenja Međunarodnog otvorenog kadetskog prvenstva u Novom Sadu u kategoriji kadeta u jakoj međunarodnoj konkurenciji najbolji je bio Rumun Zilar Kanabe koji je u zanimljivom finalu pobedio Borisa Mihailovića iz Stonoteniske akademije Kocić.

13. decembar 2008.g. NIKOLA MARINKOVIĆ NAJBOLJI U NOVOM SADU

Na prvom danu Međunarodnog otvorenog kadetskog prvenstva u Novom Sadu u kategoriji mini kadeta do 10 godina najuspešniji je bio igrač STAK-a Nikola Marinković koji je superiorno osvojio zlatnu medalju i pehar pobedivši sve protivnike. Njegov uspeh je još veći kada se uzme u obzir da se radi o međunarodnom turniri i činjenici da je odbranio titulu stečenu prošle godine.

7. decembar 2008.g. IGRAČI STAKA NAJBOLJI NA TOP24 ZA SENIORE

Na TOPu 24 za seniore održanom ovog vikenda bili su najbolji Lorencio Lupulesku i Dragan Subotić. Pobedili su u svojim grupama, a onda je u klubskom finalu pobedio Lorencio Lupulseku sa 3:0.

7. decembar 2008.g. MLADJI KADETI STAKA NAJBOLJI U BEOGRADU

klikni na sliku ako hoćeš da vidiš veću
Na ekipnom prvenstvu Beograda za mlađe kadete ubedljivu pobedu odneli su mladji kadeti STAKa. Pobeda je odneta još i pre nego što je počelo takmičenje, jer je STAK prijavio 6 ekipa, shodno tome imao je najbviše igrača i najviše roditelja koji su bodrili igrače. Tri ekipe STAKA našle su se u polufinalu. Prva ekipa STAKA (Knežević, Marinković i Prlja) pobedila je u polufinalu Crvenu Zvezdu sa 3:0, a druga ekipa STAKa u drugom polufinalu bila je bolja od treće ekipe STAKa. Mlađi kadeti STAKa osvojili su na ovom takmičenju  9 medalja i pehar.

23. novembar 2008.g. STAK NAJBOLJI NA TURNIRU VOJKAN MARKOVIĆ

Na turniru je učestvovao 101 junior i juniorka iz 26 klubova širom Srbije. U muškoj konkurenciji pobedio je Bojan Crepulja ispred svog klubskog druga Dragana Subotića (STK ''STAK'' Beograd).

16. novembar 2008.g. NIKOLA MARINKOVIĆ NAJBOLJI U SKORENOVCU

Na stonoteniskom turniru u Skorenovcu koji je okupio preko 100 dečaka i devojčica učestvovali su i dečaci iz Stonoteniske akademije Kocić. Gotovo svi naši dečaci, u svim kategorijama su pokazali dobru igru i prošli su grupe i stigli do glavne table i do četvrtfinala.  U četvrfinalnim borbama najviše uspeha je imao Nikola Marinković. On je u kategoriji 3 i 4 razredi došao do polufinala gde je pobedio Gabriela Murgua iz Rapida Nikolinci, da bi u finalu pobedio Aleksandra Adamovića iz Čelareva sa 3:0. Nikola Marinković je bio najuspešniji naš takmičar i u kategoriji 5 i 6 razred u kojoj je osvojio i brnozanu medalju .

16. novembar 2008.g. DRAGAN SUBOTIĆ NAJBOLJI MEĐU SENIORIMA

Autor fotografije:
Dejan Vuković

Na seniorskim kvalifikacijama za TOP 24 održanim ovog vikenda u Beogradu u muškoj konkurenciji je pobedio jedan od najmlađih učesnika Dragan Subotić iz Stonoteniske akademije Kocić pobedivši u finalu Uroša Gordića iz Vojvodine.
 

14. novembar 2008.g. NA PRVENSTVU ŠKOLA SRBIJE POTPUNA DOMINACIJA DEČAKA STONOTENISKE AKADEMIJE KOCIĆ

Autor fotografije:
Dejan Vuković

Na republičkim prvenstvima škola, u ponedeljak u Kikindi (srednje škole Srbije) Lorencio Lupulesku osvojio je prvo mesto pojedinačno, u utorak u Šidu (osnovne škole Srbije), je O.Š."Borislav Pekić" iz Beograda u sastavu Boris Mihailović i Komad Gojko osvojila prvo mesto ekipno i Boris Mihailović osvojio prvo mesto pojedinačno.

 

9. novembar 2008.g. PRVOTIMCI STAKA NAJBOLJI NA HARANGOZU
U čast legende stonoteniskog sporta Vilima Harangoza u Subotici je odigran 34. memorijalni turnir na kome su u konkurenciji najboljih igrača i igračica iz Srbije potpuno dominirali mladi igrači. Kod muškaraca je najbolji bio Bojan Crepulja iz STAKa i u singlu i u dublu. Bojan Crepulja je u finalu muškog singla savladao klupskog druga sjajnog petnaestogodišnjeg Dragana Subotića. U muškom dublu Bojan Crepulja i Lorencio Lupulesku iz STAKa u finalu su pobedili Denisa i Daniela Čonića iz Crvene Zvezde.

Bojan Creulja, STAK, zlatna medalja pojedinačno i u dublu na turniru "Vilim Harangozo",
9. novembar 2008. Subotica


Autor fotografije:Dejan Vuković

9. novembar 2008.g. STAK BOLJI OD KIKINDE
Stonoteniska akademija Kocić na gostovanju u Kikindi ubedljivo je pobedila sa 6:1 i sa nova tri boda ponovo se uključila u borbu za prvu poziciju.

1. novembar 2008.g. STAK BOLJI OD BANATA
U novobeogradskoj Vizuri ljubitelji stonog tenisa  imali su  zadovoljstvo da gledaju čak dva derbija ekipa muške Super lige Srbije i to ekipa iz samog vrha tabele. Partizan Unibros je igrao sa Vojvodinom, a najprijatnije iznenađenje u Super ligi ekipa STAK-a iz Beograda igrala je sa Banatom iz Zrenjenina. Vojvodina je pobedila Partizan Unibros sa 6:3, a najmlađa ekipa šampionata Stonoteniska akademija Kocić: Dragan Subotić, Bojan Crepulja i Lorencio Lupulesku, neočekivano superiorno pobedila je Banat iz Zrenjenina sa 6:0 i tako zauzela drugo mesto na tabeli super lige sa dva boda zaostatka u odnosu na Vojvodinu.

19. oktobar 2008.g. NAJBOLJI MIHAILOVIĆ I KOMAD

Na pojedinačnom regionalnom prvenstvu Beograd najbolji su bili STAK-ovci Boris Mihailović i Komad Gojko koji su se susreli u finalu u kome je Boris pobedio Gojka sa 3:1.

17. oktobar 2008.g. STAK PRESLIŠAO VOJVODINU U NOVOM SADU 6:3
U derbiju ovog kola muške super lige dečaci iz Stonoteniske akademije Kocić izvanrednom igrom pobedili su Vojvodinu u Novom Sadu sa 6:3 i tako zaustavili pobednički niz stonotenisera Vojvodine. Bojan Crepulja i Dragan Subotić ostvarili su po tri pobede i tako STAK učvrstili u vrhu tabele i najavili ozbiljnu borbu za ulazak u plejof.

12. oktobar 2008.g. PRVI PORAZ OD PARTIZANA
U Vizuri na Novom Beogradu Lupuleskua, Crepulje i Subotića i pored izvanredne igre i požrtvovanja  nisu uspeli da osvoje bodove. Krajnje neizvestan meč dobila je daleko iskusnija ekipa trostrukog državnog prvaka Partizana. U svim mečevima postojala je velika neizvesnost, a većina mečeva se završavala u petom setu. Pri nerešenom rezultatu od 4:4 najmlađi igrač STAKa Dragan Subotić odigrao je izvanredan meč sa najboljim igračem Partizana Nemanjom Ignjatovim. Ignjatov je poveo sa 2:0, ali je Subotić sjajnom igrom stigao do 2:2 i do 9:9 u petom setu, ali više od toga nije mogao. Crepulja i Lupulesku su u zadnjem meču imali šansu da dodju barem do ukupno nerešenog rezultata u meču (vodili su sa 8:6 u petom setu dubla), ali su Pete i Savić uspeli da odigraju mirniju završnicu i obezbede Partizanu pobedu sa 6:4. Mlada ekipa STAKa i pored poraza pokazala je da ima kvalitet za ulazak u plejof i borbu za sam vrh tabele. Atmosfera koju su pravili navijači STAKa sve do kraja meča svakako je doprinela da igrači ostave srce na parketu, a da publika ima priliku da uživa u vrhunskom sportskom događju.

12. oktobar 2008.g. TURNIR STAKA NA BANJICI

Četrdesetak dečaka i devojčica koji treniraju stoni tenis u Stonoteniskoj akademiji Kocić na SC 11. aprilu i na SC Banjica  okupili su se na klubskom turniru kako bi uz prisustvo rodutelja i trenera odmerili svoje stonotenisko znanje. Bilo je osmeha zbog pobede i poneka suza zbog poraza, ali je ukupan prizor bio prelep. Rezultati na glavnoj tabli se mogu videti ovde.

5. oktobar 2008.g. STAK BOLJI OD  MLADOSTI
U Vizuri na Novom Beogradu STAK je savladao Mladost iz Zemuna sa ubedljivih 6:1. Posle četiri kola na tabeli vodi Vojvodina sa 12 bodova, a slede je Banat, Partizan i STAK sa po 10 bodova. U sledeća tri kola STAK se sastaje sa najtežim protivnicima Partizanom, Vojvodinom i Banatom i od rezultata ovih susreta direktno će zavisiti koja će četiri tima igrati u plejofu.

5. oktobar 2008.g. STAKOVI DEČACI USPEŠNI NA JUNIORSKIM KVALIFIKACIJAMA ZA TOP 24
Ovog vikenda održan je drugi kvalifikacioni juniorski turnir u Ćupriji na kome su dečaci STAKa opet bili najuspešniji od svih klubova u zemlji, jer su se čak petorica plasirala u TOP 24: Bojan Crepulja i Dragan Subotić direktno, Boris Mihailović jer je peti po ukupnom broju bodova, Gojko Komad jer je osmi po ukupnom broju bodova i Milan Subotić koji je trinaesti po ukupnom broju bodova.

4. oktobar 2008. MEDALJE ZA STAKOVCE NA TURNIRU U NIKOLINCIMA

Na turniru u Nikolincima uspešno su učestvovali dečaci i devojčice iz STAK-a (njih 12). Medalje su dobili Damir Hamzić srebrnu u kategoriji 3 i 4 razred i Petar Knežević bronzanu u kategoriji 5 i 6 razred.


Arhiva novosti od avgusta do septembra može da se vidi ovde

Arhiva novosti od maja do jula može da se vidi ovde


Copyright STAK. All Rights Reserved.