Stonoteniska akademija Kocić
škola stonog tenisa ----izdavanje stolova-rekreacija ---- individualni treninzi -
11. April, Autoput 2, 11070 Novi Beograd,  011/2690-658, i mob.064/3269860, radno vreme svakog dana 08-23h, 8 stolova
SC"Banjica", tel.367-47-57 mob.065/3674757, radno vreme svakog dana od 09-23 h, 10 stolova.

Glavni meni

 

Početna
Rekreativci

Kampovi

Ekipe

 Treneri

Igrači

Linkovi


15. jul 2008. Ilija Lupulesku, jedno od najvećih imena našeg stonog tenisa potpisao za STAK:

25. juna 2008. Bojan Crepulja, drugi srpski junior potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić

25. juna 2008. Miloš Đukić, dosadašnji trener Crvene Zvezde potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić

25. maja 2008. Lorencio Lupulesku najbolji srpski junior potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić.

17. maja 2008. Dragan Subotić najbolji srpski kadet potpisao je ugovor sa Stonoteniskom akademijom Kocić.

 

 

 

Templates for online ecommerce

Novosti avgust - septembar 2008.

29. septembar 2008.g. STAK BOLJI I OD SPARTAKA
 Najmlađa ekipa u Super ligi uspela je da ostvare još jednu važnu pobedu. Ovog puta STAK je bio gost u Subotici i bio je bolji od Spartaka rezultatom 6:3. Po dve pobede su doneli Lupulesku, Crepulja i Subotić.

27. septembar 2008.g. STAK DRUGI U SMEDEREVU
U Smederevu, povodom Smederevske jeseni odigran je stonoteniski turnir na kome su se u prvom polufinalu sastali Partizan Unibros  i Crvena Zvezda. Pošto Partizan nije bio u najačem sastavu slavila je Crvena Zvezda sa 3:1. U drugom polufinalu sastali su se Vojvodina i STAK, a klinci Stonoteniske akademije Kocić slavili su sa 3:2 (pobede su doneli najmlađi Subotić i Mihailović). U finalu je, posle velike borbe Crvena Zvezda pobedila STAK sa 3:1.

21. septembar 2008.g. POSLE DRUGIH KVALIFIKACIJA ZA TOP 24 MLAĐIH KADETA ODLIČNI REZULTATI STAKOVIH KLINACA
Posle drugih kvalifikacija  za TOP 24 za mlađe kadete održanih u Bačkoj Topoli i nakon sabiranja bodova sa prvih i drugih kvalifikacija učešće na TOP 24 u januara 2009. obezbedili su na osnovu bodova Petar Knežević 7 na listi Jovan Prlja, 13 na listi i Dimitrije Etveš 18 na listi. Nikola Marinković nije učestvovao na drugim kvalifikacijama zbog bolesti pa očekujemo da će ga selektor uvrstiti u 24 najbolja mlađa kadeta u zemlji. STAK će i u ovoj kategoriji biti najuspešniji klub u zemlji jer će imati najviše dečaka na TOP-u 24.

13
. septembar 2008.g. STAK BOLJI OD CRVENE ZVEZDE
U prvom kolu Super lige Srbije za muškarce mlada ekipa Gorana Kocića krenula je žestoko u prikupljanje bodova. Lorencio Lupulesku, Bojan Crepulja i Dragan Subotić savladali su Crvenu Zvezdu rezultatom 6:2. Obraz Crvene Zvezde spasao je Daniel Toađer donevši jedina dva boda pobedama nad Draganom Subotićem i Bojanom Crepuljom. Sva tri igrača STAK-a igrali su dobro potpomognuti savetima Miloša Đukića, Milorada Glišića, Nebojše Ristića i Gorana Kocića, a Lorencio Lupulesku ne samo da je doneo sva tri boda STAK-u nego je u više navrata atraktivnim potezima izmamio aplauze prisutne publike.

8. septembar 2008. LORENCIU ZLATO I BRONZA NA BALKANIJADI

Na Balkanijadi (igrači do 21 godine) održanoj u Bugarskoj Lorencio Lupulesku u dublu sa Đorđem Borčićem osvojio je zlatnu medalju, a u pojedinačnoj konkurenciji osvoji je bronzanu medalju.
 

 

6. septembar 2008. MLAĐI KADETI STAKA NAJUSPEŠNIJI NA PRVOM KVALIFIKACIONOM TURNIRU U KIKINDI
Mlađi kadeti STAKa na prvom kvalifikacionom turniru u Kikindi uspeli su da prikupe čak 49 bodova i tako po učinku budu najuspešniji klub na ovim kvalifikacijama. Najviše bodova 12 je osvojio Petar Knežević plasiravši se od 5 do 8 mesta, 10 bodova je osvojio Jovan Prlja plasiravši se od 9 do 12 mesta, 10 bodova je osvojio i Dimitrije Etveš plasiravši se od 13 do 16 mesta, Nikola Marinković je osvojio 8 bodova plasiravši se od 13 do 16 mesta, Nikola Lončar je osvojio 6 bodova plasiravši se od 21 do 24 mesta, a 2 boda je osvojio Srđan Ristić i 1 bod je osvojio Vladimir Janićijević. Ne samo da je 5 igrača STAKa ušlo u 24 najbolja, već su i dvojica najmlađih u prvih 16 iz STAK-a.

24. jul 2008. NIKOLA MARINKOVIĆ NAJBOLJI MINI KADET NA TURNIRU U SENTI

Na Stonoteniskom turniru u Senti održanom ovog vikenda takmičenja su održana u tri kategorije: mini kadeti, mladji kadeti, i kadeti. U kategoriji mini kadeta Nikola Marinković igrač STAKa superiorno je osvoji prvo mesto pobedivši sve protivnike sa 3:0, a jedini set je izgubio u finalu kade je pobedio Mendergiš Nemanju iz Obilića sa 3:1. U kategoriji mlađi kadeti Nikola Marinković i Jovan Prlja ušli su u 16, a u kategoriji kadeti Mihailović Boris osvoji je treće mesto, a Gojko Komad je ušao u 8.

20. jul 2008.g. IGRAČI STAKA POSTIGLI IZUZETAN USPEH NA EVROPSKOM PRVENSTVU - Bojan Crepulja sa Markom Petkovim vicešampion Evrope, a Subotić i Mihailović treći u Evropi
Kadeti i juniori STAKA nastupali su na Evropskom prvenstvu u okviru reprezentacija Srbije (Lupulesku i Crepulja sa Petkovim kao juniorska ekipa, Subotić i Mihailović sa Daleom kao kadetska ekipa) koja je predvođena trenerom Nikolajem Lupuleskuom uspela da osviji treće mesto u Evropi. U pojedinačnom delu takmičenja kadeti i juniori su najviše uspeha imali u dublovima. Bojan Crepulja i Marko Petkov uspeli su da dođu do finala, ali su izgubili od Engleskog dubla i morali su da se zadovolje srebrnom medaljom i titulom vicešampiona Evrope. Dubl Dragan Subotić i Kristijan Dalea stigao je do četvrtfinala, ali su ih tu zaustavili Englezi sa 3:2.

Arhiva novosti od maja do jula može da se vidi ovde


Copyright STAK. All Rights Reserved.