Stonoteniska akademija Kocić
škola stonog tenisa ----izdavanje stolova-rekreacija ---- individualni treninzi -
11. April, Autoput 2, 11070 Novi Beograd,  011/2690-658, i mob.064/3269860, radno vreme svakog dana 08-23h, 8 stolova
SC"Banjica", tel.367-47-57 mob.065/3674757, radno vreme svakog dana od 09-23 h, 10 stolova.

Glavni meni

 

Početna
Rekreativci

Kampovi

Ekipe

 Treneri

Igrači

Linkovi


 


Rezultati Stakovaca u sezoni 2010/2011

 


Rezultati Stakovaca u sezoni 2009/2010

Templates for online ecommerce

VESTI U SEZONI 2009 / 2010


4 jul 2010. STAKOVCI NAJBOLJI I U BARAJEVU
Na stonoteniskom turniru u Barajevu koji se igrao u tri kategorije stakovci su opet bili najbolji. U kategoriji 1-2 razred zlatnu medalju je osvojio novi član STAK-a Todor Skeledžija. U kategoriji 3-4 razred bronzanu medalju je osvojio novi član STAK-a Miloš Marinković. U kategoriji 5-8 razred zlatnu medalju je osvojio Nikola Marinković.

28 jun 2010. STAKOVI DEČACI I DEVOJČICE ZAVRŠILI SEZONU 2009/2010 SA 102 MEDALJE
Sumirajući rezultate sezone 2009/2010 može se konstatovati izuzetno uspešna sezona za dečake i devojčice, trenere, roditelje i sve druge u Stonoteniskoj akademiji Kocić. Čak 18 dečaka i devojčica u protekloj sezoni osvajali su medalje na takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Više o tome vidi ovde.


27 jun
2010. STAKOVCI NAJBOLJI I NA VIDOVDANSKOM TURNIRU
Na Vidovdanskom turniru u IMT-u u kategoriji mlađih kadeta najbolji je bio Vladimir Janićijević koji je u finalu savladao Vladimira Ilića iz Crvene Zvezde sa 3:1. Treće mesto je pripalo Todoru Laziću i Aleksandru Radakoviću iz Sinđelića. 


22 jun
2010. DVONEDELJNE PRIPREME DEČAKA U STAKU
Na kraju sezone STAK je organizovao dvonedeljne pripreme za dečaka STAKA i dečake iz drugih klubova koje su vodili Miloš Đukić, Milorad Glišić i Goran Kocić, a učestvovali su i Nemanja Marić, Vladimir Marić, Nikola Jušković, Vlajko Jakovljević, i Radovan Žunjanin.


13 jun
2010. TRI MEDALJE ZA STAKOVCE NA TURNIRU U SMEDEREVU
Na stonoteniskom turniru koji je održan u Smederevo uspešni su bili Bojan Milošević i Todor Lazić. Bojan je u kategoriji I-II razred osvojio bronzanu medalju, a Todor Lazić je i u kategoriji mlađi kadeti i u kategoriji kadeti osvojio bronzanu medalju.


6. jun
2010. STONOTENISKA AKADEMIJA KOCIĆ TROSTRUKI PRVAK DRŽAVE U KATEGORIJI MLAĐIH KADETA
Pojedinačno prvenstvo Srbije za mlađe kadete i mlađe kadetkinje održano danas u Beogradu pokazalo je da su ovogodišnju sezonu sa razlogom obeležili dečaci Stonoteniske akademije Kocić. Pošto su ranije osvojili titulu ekipnog državnog prvaka i oko 100 medalja na različitim takmičenjima danas su to samo potvrdili i u pojedinačnoj konkurenciji. Prvak države u singlu je Nikola Marinković (STAK), a u dublu su to Nikola Marinković (STAK) i Jovan Prlja (STAK).


29 maj
2010. OSAM MEDALJA ZA STAKOVCE NA GARDOŠ KUPU U ZEMUNU
Na stonoteniskom turniru koji je organizovao STK MLADOST Zemun u svim kategorijama bili su najuspešniji stakovci. U kategoriji devojčica do VIII razreeda bronzane medalje osvojile su Nataša Arizanov i Mirilo Stefani. U kategoriji dečaka do VI razreda srebrnu medalju je osvojio Nikala Marinković, a bronzanu Jovan Prlja i Vladimir Janićijević. U kategoriji VII - VIII i prvi srednje zlatnu medalju osvojio je Jovan Prlja, srebrnu Nikola Marinković, bronzanu Petar Knežević.


22 maj
2010. TRI MEDALJE ZA BORISA MIHAILOVIĆA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU JUNIORA
Na Pojedinačnom prvenstvu države za juniore u Bačkom Brestovcu Boris Mihailović je sjajnim igrama uspeo da osvoji dve zlatne i jednu bronzanu medalju. U dublu sa Robertom Fišerom osvojio je zlato, u miksu sa Aliz Đurčik takođe je osvojio zlato, a u singlu je u polufinalu izgubio od Vladimira Radonjića i tako je osvojio bronzu.9 maj
2010. STAKOVCI NAJBOLJI U BAČKOJ TOPOLI
Na takmičenju u Bačkoj Topoli učestvovala su 4 dečaka iz STAK-a i doneli su 4 medalje. U kategoriji mlađih kadeta Vladimir Janićijević, Jovan Prlja i Dimitrije Etveš osvojili su prva tri mesta, a u kategoriji kadeta Srđan Ristić je osvojio treće mesto.

25 april 2010. BORIS MIHAILOVIĆ DRUGI NA TOP 12 JUNIORA SRBIJE
Na takmičenju TOP 12 juniora Srbije održanom ovog vikenda STAK je imao samo jednog predstavnika Borisa Mihailovića, ali je on sa 9 pobeda i samo 2 poraza uspeo da zauzme drugo mesto i tako osvoji srebrnu medalju.


24 april
2010. STAKOVCI NAJBOLJI I U TEMERINU
Na zaista velikom turniru u Temerinu sa oko 250 učesnika u svim kategorijama Stonoteniska akademija Kocić je imala najbrojniju ekipu od čak 27 učesnika. Medalje su osvojili, od igrača STAK-a) u kategoriji mlađih kadeta Nikola Marinković (zlato), Jovan Prlja (bronza) i Vladimir Janićijević (bronza) i u kategoriji kadeta Petar Knežević (bronza). 


17 april
2010. STAKOVCI EKIPNI DRŽAVNI PRVACI SRBIJE
Najbolji mlađi kadeti Srbije u ekipnoj konkurenciji su Jovan Prlja, Vladimir Janićijević, Nikola Marinković i Dimitrije Etveš koji su pod vođstvom Miloša Đukića uspeli u Trsteniku na državnom prvenstvu održanom 17 aprila 2010 da bez izgubljenog meča budu najbolju. U finalu Stakovci su pobedili ekipu Dubočice iz Leskovca sa 3:0. Jovan Prlja je u uzbudljivom meču pobedio Lazara Stefanovića sa 3:2, potom je Nikola Marinković pobedio Đorđa Jovića sa 3:0, i na kraju je Vladimir Janićijević pobedio Milana Jovanovića sa 3:0.


5-10 april 2010. PRIPREME MLAĐIH KATEGORIJA IGRAČA STAKA
Najbolji mlađi kadeti i kadeti pripremali su se za predstojeća takmičenja tokom raspusta od 5 do 10 aprila pod nadzorom Miloša Đukića, Milorada Glišića, Gorana Kocića i Nebojše Ristića i uz malu, ali jako značajnu pomoć Marka Jeftovića, Bojana Miloševića, Bojana Veselinovića, LDragana Subotića, Luke Markovića i Borisa Mihailovića.


21
. mart 2010. STAKOVCI OSVOJILI NA EKIPNOM JUNIORSKOM BEOGRADA BRONZU
Na Ekipnom juniorskom takmičenju Beograda prva ekipa STAK-a koju su činili jedan junior Boris Mihailović, dva kadeta Petar Knežević i Srđan Ristić i jedan mlađi kadet Nikola Marinković uspeli su nakon pobede nad Partizanom da osvoje bronzanu medalju.


20
. mart 2010. STAKOVCI NAJUSPEŠNIJI NA KADETSKOM PRVENSTVU BEOGRADA
Na pojedinačnom kadetskom prvenstvu Beograda dečaci i devojčice STAK-a osvojili su najveći broj medalja čak 13 u različitim kategorijama. U pojedinačnoj muškoj konkurenciji srebrnu medalju osvojio je Nikola Marinković, a bronzane medalje su osvojili Petar Knežević i Jovan Prlja. U muškoj dubl konkurenciji zlatnu medalju su osvojili Nikola Marinković i Jovan Prlja, srebrnu medalju su osvojili Petar Knežević i Vladimir Janićijević, a bronzane medalje su osvojili Viktor Milovanović i Srđan Ristić, kao i Nikola Lončar i Dimitrije Etveš. U miksu bronzanu medalju su osvojili Danica Anđelić i Jovan Prlja.


14. mart 2010. MARINKOVIĆ NIKOLA DRUGI U RUMUNIJI
Na Bistrica kupu u Rumuniji u kategoriji dečaka rođenih 1997 i mlađih do finala je stigao Marinković Nikola iz STAK-a. U polufinalu je pobedio Klaus Davida sa 3:1 pobednika Novogodišnjeg turnira u Novom Sadu, a u finalu je izgubio sa 3:1 od Samokiš Kirila iz Ukrajina.


13
. mart 2010. KADETI I KADETKINJE STAKA OSVOJILI 10 MEDALJA NA PRVENSTVU BEOGRADA
 
Na ekipnom prvenstvu Beograda u kategoriji kadeta odlično su igrale dve muške ekipe i jedna ženska ekipe STAK-a. Prva muška ekipa STAK-a zauzela je drugo mesto u konačnom plasmanu, a druga muška ekipa STAK-a zauzela je treće mesto. Prva ženska ekipa STAK-a zauzela je u konačnom plasmanu treće mesto.


7
. mart 2010. MLAĐI KADETI STAKA EKIPNI PRVACI BEOGRADA
 
Na ekipnom prvenstvu Beograda u kategoriji mlađih kadeta najbolju formu su pokazale ekipe Stonotenikse akademije Kocić. Obe ekipe STAK-a ušle su u finale, a STAK I je pobedio ubedljivo STAK II sa 3:0. STAK I je sve pobede na takmičenju ostvario maksimalnim rezultatom 3:0.

28. februar 2010. BORISU MIHAILOVIĆU TRI MEDALJE NA JUNIORSKOM PRVENSTVU BEOGRADA
 
Na Juniorskom prvenstvu Beograda za juniore od predstavnika Stonoteniske akademije Kocić najuspešniji je bio Boris Mihailović osvojivši medalje u sve tri kategorije, singlu, miksu i dublu.

7. februar 2010. MARINKOVIĆU BRONZA NA TOP 12 U BAČKOM BRESTOVCU
 
Na TOP-u 12 mlađih kadeta Srbije u Bačkom Brestovcu učestvovali su Nikola Marinković i Vladimir Janićijević. Nikola je ostvario 9 pobeda i dva poraza i bronzanu medalju, a Vladimir Janićijević sa 6 poraza i 5 pobeda zauzeo je 9 mesto.


17
. januar 2010. MARINKOVIĆ I JANIĆIJEVIĆ NAJBOLJI NA TOPU-24
 
Na TOP-u 24 mlađih kadeta Srbije u Trsteniku ovog vikenda najbolji su bili igrači Stonoteniske akademije Kocić. Nikola Marinković sa 11 pobeda i Vladimir Janićijević sa 10 pobeda bili su prvi u grupi A i grupi B. U finalu Nikola je pobedio Vladu sa 3:0. Njih dvojica su se plasirali u TOP12 mlađih kadeta Srbije, dok su se ostali igrači STAK-a: Prlja, Etveš i Lončar plasirali na 13-to, 14-to i 15-to mesto.


28. decembar 2009. MARINKOVIĆ I PRLJA NAJBOLJI NA TROFEJU BEOGRADA
 
Na Trofeju Beograda koji je okupio 140 dečaka i devojčica iz Srbije i inostranstva u kategoriji dečaci do 12 godina najbolji su bili igrači STAK-a Nikola Marinković i Jovan Prlja. U finalu Marinković je pobedio Prlju rezultatom 3:1, a u polufinalu Prlja je u jako zanimljivom meču pobedio Nikolu Radovića iz Crne Gore sa 3:2, dok je Marinković pobedio Tomića sa 3:0.


12
. decembar 2009. JANIĆIJEVIĆ DRUGI U NOVOM SADU
 
Na Novogodišnjem turniru u Novom Sadu koji je ove godine okupio oko 400 dečaka i devojčica u kategoriji mlađih kadeta najbolje se plasirao, od dečaka iz Srbije, Stakovac Vladimir Janićijević koji je u polufinalu savladao Popović Stefana iz Velike Plane, a u finalu je izgubio od Austrijanca Klaus Davida sa 3:0.


6. decembar 2009. NAJBOLJI STAKOVCI NA POJEDINAČNOM PRVENSTVU REGIONA BEOGRADA ZA MLAĐE KADETE
 
Na pojedonačnom Prvenstvu regiona Beograda za mlađe kadete najbolje rezultate su ostvarili mlađi kadeti STAK-a osvajanjem tri prva mesta u singlu i tri prva mesta u dublu. Prva trojica u singlu bili su Nikola Marinković, Jovan Prlja, i Vladimir Janićijević, a tri prva dubla bili su: Janićijević/Lončar, Marinković/Prlja, i Etveš/Jovičić.

11. novembar 2009. REVIJA BUDUĆIH ŠAMPIONA OBJAVILA DUPLERICU O STAK-U

8. oktobar 2009. STAKOVCI NAJBOLJI NA PRVENSTVU OSNOVNIH ŠKOLA BEOGRADA
Na Prvenstvu osnovnih škola Beograda najbolja je bila škola Mihajlo Pupin čiji tim je vodi Vladimir Janićijević, druga je bila škola Sveti Sava čiji tim je vodio Petar Knežević, a treća je bila škola Radoje Domanović čiji tim je vodio Jovan Prlja. U pojedinačnoj konkurenciji drugo mesto je zauzeo Srđan Ristić, a treće Petar Knežević. U ženskoj konkurenciji treća je bila škola Radoje Domanović za koju su igrale devojčice koje odnedavno treniraju u STAK-u.

7. oktobar 2009. STAKOVCI SE PLASIRALI  ZA TOP 24 TAKMIČENJA
 U SVIM KATEGORIJAMA

Nakon dva kvalifikaciona turnira za TOP 24 mlađih kadeta 5 igrača Staka su se plasirala na TOP 24 na osnovu bodova: Nikola Marinković (2), Vladimir Janićijević (5), Dimitrije Etveš (12), Jovan Prlja (15), i Nikola Lončar (16).
Nakon dva kvalifikaciona turnira za TOP 24 kadeta 3 igrača Staka su se plasirala na TOP 24 na osnovu bodova: Dimitrije Etveš(18), Nikola Marinković (21), Petar Knežević (22), a Nikola Lončar se plasirao na 25 mesto što znači da će biti prva rezerva.
Nakon dva kvalifikaciona turnira za TOP 24 juniora jedini Stakov junior Boris Mihailović plasirao se na drugo  mesto i tako obezbedio učešće na TOP 24 juniora.
Nakon dva kvalifikaciona turnira za TOP 24 seniora jedini Stakov junior Boris Mihailović plasirao se na 7 mesto i tako obezbedio učešće na TOP 24 seniora.

22. avgust 2009. U SENTI NAJBOLJI STAKOVCI

STK Senta organizovao je međunarodni pozivni stonoteniski turnir za mini kadete i mini kadetkinje, za mlađe kadete i kadetkinje i za kadete i kadetkinje. U kategoriji mlađih kadeta učestvovalo je 6 stakovaca, od kojih su najbolje rezultate i medalje osvojili: Nikola Marinkvić, zlatna medalja, Jovan Prlja, srebrna medalja, Vladimir Janićijević, bronzana medalja. Treba napomenuti da su do četvrtfinala stigli i Dimitrije Etveš i Nikola Lončar, ali su izgubili od vojih klupskih drugova. Drugog dana takmičenja u kategoriji kadeta igrali su dva stakovca Petar Knežević i Jovan Prlja. Petar je uspeo da uđe u 8 najboljih, a na putu ka medalji ga je zaustavio Nađnemedi Valentin, a Jovan je ušao u 16 najboljih i u borbi za ulazak u osam je izgubio od Stefana Komlušana.  • Arhiva novosti od januara do jula 2009 može da se vidi ovde

  • Arhiva novosti od oktobra do decembra 2008 može da se vidi ovde

  • Arhiva novosti od avgusta do septembra 2008 može da se vidi ovde

  • Arhiva novosti od maja do jula 2008 može da se vidi ovdeCopyright STAK. All Rights Reserved.