Stonoteniska akademija Kocić
škola stonog tenisa ----izdavanje stolova-rekreacija ---- individualni treninzi -
11. April, Autoput 2, 11070 Novi Beograd,  011/2690-658, i mob.064/3269860, radno vreme svakog dana 08-23h, 8 stolova
SC"Banjica", tel.367-47-57 mob.065/3674757, radno vreme svakog dana od 09-23 h, 10 stolova.

Glavni meni

 

Početna
Rekreacija

Kampovi

Ekipe

 Treneri

Igrači

Linkovi


 


Rezultati Stakovaca u sezoni 2011/2012


Rezultati Stakovaca u sezoni 2010/2011

 


Rezultati Stakovaca u sezoni 2009/2010


UKUPAN BROJ OSVOJENIH MEDALJA IGRAČA STAK-A U PROTEKLE TRI SEZONE
292


 

Templates for online ecomerce

VESTI ZA SEZONU 2010/2011 i 2011/2012


todor

8. jul 2012. TODORU 4 MEDALJE

Na turnirima održanim zadnje dve nedelje igrač STAK-a Todor Skeledžija osvojio je 4 medalje. Dana 30.06.2012. godine održan je turnir u stonom tenisu u Jevremovcu na kome je Todor osvojio zlatnu medalja, u kategoriji mini kadeta i srebrnu medalju, u kategoriji mix dubl, koji je odigrao sa Popović Tijanom, članom stonoteniskog kluba "Barajevo" iz Barajeva. Dana 08.07.2012. godine održan je revijalni ivanjdanski turnir u stonom tenisu u Barajevu, gde je Todor, osvojio prvo mesto - zlatnu medalju u kategoriji mini kadeta, a takođe i treće mesto - bronzanu medalju u kategoriji kadeta.


luka
1. jul 2012. LUKI I NIKOLI 5 MEDALJA NA BALKANIJADI
Na Balkanijadi održanoj u Gabrovu u Bugarskoj učestvovali su i kadeti Srbije. U ekipnom delu oni su osvojili bronzanu medlju, a Luka Jovičić i Nikola Marinković su osvojili bronzanu medalju i u dublu. Luka Jovičić je osvojio bronzanu medalju i u miksu.


27. maj 2012. LUKI SREBRNA MEDALJA NA TOP12 ZA KADETE
Na TOP12 za kadete održanom ovog vikenda u Senti učestvovala su dva igrača STAK-a Luka Jovičić i Vladimir Janićijević. Luka je zauzeo drugo mesto, a Vlada šesto.


ns
26. maj 2012. NAJBOLJI JOVAN I MATIJA U NOVOM SADU
Na otvorenom prvenstvu Novog Sada, na kome je učestvovalo preko 100 dečaka i devojčica u kategoriji mlađih kadeta bio je najbolji Matija Jovičić, a u kategoriji kadeta bio je najbolji Jovan Prlja.


20. maj 2012. KADETI STAKA NAJBOLJI NA ZAGIPINGU
Pošto su više puta tokom ove sezone potvrdili da su najbolji kadeti u Srbiji  kadeti STAK-a su kvalitet pokazali i u Zagrebu. Luka Jovičić i Nikola Marinković su i u ekipnoj konkurenciji osvojili prvo mesto, Vladimir Janićijević je sa Nikolom Grbićem osvojio treće mesto. U pojedinačnoj konkurenciji Luka je osvoji bronzanu medalju.

nikola

13. maj 2012. LUKA, MATIJA I NIKOLA NAJBOLJI NA ŠKOLSKOJ OLIMPIJADI U ŠIDU
Na Školskoj olimpijadi koja se održava svake 4 godine najbolji su bili u ekipnom delu Luka Jovičić i Matija Jovičić, a u pojedinačnom delu Nikola Marinković.

6. maj 2012. LUKA JOVIČIĆU BRONZA NA OTVORENOM PRVENSTVU VOŽDOVCA
Na otvorenom prvenstvu Voždovca održanom u Beogradu 6 maja 2012 bronzanu medalju je uspeo da osvoji Luka Jovičić.

12. april 2012. NIKOLI MARINKOVIĆU BRONZA NA MEMORIJALU VOJKAN MARKOVIĆ
Na turniru za juniore održanom u Bečeju 12 aprila bronzanu medalju je uspeo da osvoji Nikola Marinković iako je kadet ove, a biće to i iduće sezone.

najbolji
8. april 2012. STAKOVCI PONOVO NAJBOLJI I NA EKIPNOM KADETSKOM SRBIJE
Na ekipnom kadetskom prvenstvu Srbije, održanom danas u Vrnjačkoj Banji najbolji su bili, uostalom kao i na svim takmičenjima ove sezone, članovi Stonoteniske akademije Kocić: Marinković Nikola, Jovičić Luka, Janićijević Vladimir i Prlja Jovan.

25. mart 2012. NIKOLI MARINKOVIĆU BRONZA NA JUNIORSKOM PRVENSTVU SRBIJE
Na Prvenstvu Srbije za juniore održanom u Trsteniku u subotu i nedelju 24 i 25 marta učestvovali su i igrači Stonoteniske akademije Kocić, a bronzanu medalju je uspeo da osvoji Nikola Marinković iako je kadet ove, a biće to i iduće sezone.

subotica
11. mart 2012. STAKOVCI NAJBOLJI I U SUBOTICI
Kao što su cele sezone igrači STAKA pobeđivali na kadetskim turnirima, tako su i na državnom pojedinačnom prvenstvu u muškoj konkurenciji bili najbolji Nikola Marinković i Luka Jovičić. Oni su osvojili medalje u sve tri kategorije u dublu, u miksu i pojedinačno. Nikola je osvojio zlatne medalje u sve tri kategorije, a Luka je osvojio zlatnu medalju u dublu i dve srebrn emedalje u miksu i u singlu.


matija
3. mart 2012. STAKOVCI OSVOJILI SREBRO NA EKIPNOM PRVENSTVU ZA MLAĐE KADETE SRBIJE
Ekipa mlađih kadeta Stonoteniske akademije Kocić u sastavu Matija Jovičić, Miloš Marinković, i Skeledžija Todor na ekipnom prvenstvu Srbije za mlađe kadete osvojila je srebrnu medalju izgubivši u finalu sa 3:2 od ekipe Temerina. Treba istaći posebno dobru igru Matije Jovičića koji nije imao ni jedan poraz na ovom takmičenju.

26. februar 2012. STAKOVCI OSVOJILI BRONZU NA EKIPNOM JUNIORSKOM SRBIJE
Ekipa Stonoteniske akademije Kocić u sastavu: Petar Knežević, Srđan Ristić, Luka Jovičić i Nikola Marinković na Ekipnom juniorskom prvenstvu Srbije koje je danas održano u Čoki uspela je da osvoji bronzanu medalju.


pripreme
(treba kliknuti na sliku da se dobija fotografija u većem formatu)
6-10. februar 2012. PRIPREME STAKOVACA SA SPARING PARTNERIMA
Otkazivanje nastave treneri STAKA su iskoristili  da organizuju dvonedeljne pripreme za zainteresovane igrače. Prvu nedelju priprema dečaci su odradili sa trenerima Đukić Milošem i Glišić Miloradom i sparing partnerima Bojanom Miloševićem i Milošem Savićem. Na kraju prve nedelje priprema odigran je turnir na kome je prvo mesto zauzeo Petar Knežević, drugo Nikola Marinković i treće Jovan Prlja.


matija i filip
4. februar 2012. DOBAR NASTUP MLAĐIH KADETA STAK-A NA POJEDINAČNOM PRVENSTVU REGIONA BEOGRAD - 4 MEDALJE ZA MATIJU I FILIPA
Na pojedinačnom prvenstvu regiona Beograd za mlađe kadete u pojedinačnoj konkurenciji Matija Jovičić je osvojio zlatnu medalju, a Filip Rodić bronzanu, dok su njih dvojica u dublu osvojili srebrne medalje.


29. januar 2012. DOBAR NASTUP KADETA STAK-A NA POJEDINAČNOM JUNIORSKOM PRVENSTVU REGIONA BEOGRAD
Na pojedinačnom juniorskom prvenstvu regiona Beograd kadeti STAK-a osvojili su 4 medalje. Nikola Marinković je osvojio srebrnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji i srebrnu medalju u dublu. Luka Jovičić je takođe osvojio dve srebrne medalje u miksu i u dublu.


stak
15. januar 2012. NAJBOLJI KADETI STAK-A
Na pojedinačnom kadetskom prvenstvu regiona Beograd opet su u svim kategorijama bili najuspešniji kadeti STAK-a. U pojedinačnoj muškoj konkurenciji opet su prva tri mesta pripala STAK-ovcima Nikoli Marinkoviću, Luki Jovičiću i Jovanu Prlji. U konkurenciji dublova su bili najbolji STAK-ovi dublovi Jovan Prlja i Vladimir Janićijević su u finalu pobedili Nikolu Marinkovića i Luku Jovičića. U konkurenciji mikseva dva STAK-ova miksa takođe su osvojila medalje. 


juniori
24. decembar 2011. NAJBOLJI JUNIORI STAK-A
Na ekipnom junjiorskom takmičenju Beogradskog regiona najbolja je bila ekipa Stonoteniske akademije Kocić u sastavu: Marinković Nikola, Jovičić Luka, Knežević Petar i Ristić Srđan.


mladji kadeti
24. decembar 2011. NAJBOLJI MLAĐI KADETI STAK-A
Na ekipnom takmičenju Beogradskog regiona najbolja je bila ekipa Stonoteniske akademije Kocić u sastavu: Matija Jovičić, Miloš Marinković, Todor Skeledžija, i Miloš Pavlović.

Novogodisnji turnir u Novom Sadu 2011
18. decembar 2011. KADETI STONOTENISKE AKADEMIJE KOCIĆ NAJBOLJI I NA NOVOGODIŠNJEM TURNIRU U NOVOM SADU
Na međunarodnom novogodišnjem kadetskom turniru u Novom Sadu na kome je učestvovao veliki broj igrača iz naše zemlje i okolnih zemalja i na kome je konkurencija bila izuzetno jaka najbolje rezultate su ostvarili igrači Stonoteniske akademije Kocić. Nikola Marinković je pobedio na svim kadetkim turnirima na kojima je učestvovao u ovoj sezoni, a treba istaći da je u Novom Sadu u osmini finala i u četvrtfinalu pobedio najbolje rumunske takmičare. U polufinalu je pobedio klubskog druga Luku Jovičića, a u finalu mladog i talentovanog igrača Zmajeva Nikšu Martinovića.


10. decembar 2011. NIKOLI ZLATO A LUKI BRONZA U NIŠU
Na stonoteniskon turniru za kadete u Nišu najbolji je bio Nikola Marinković koji je u četvrtfinalu pobedio Stefanovića, u polufinalu klubskog druga Luku Jovičića, a u finalu Jovića. Luka je u polufinalu izgubio od Nikole i tako je osvojio bronzanu medalju.


matija
26. novembar 2011. STAKOVI KADETI NAJBOLJI U BEOGRADU
Na stonoteniskom turniru za mlađe kadete u Smederevu u jakoj konkurenciji igrač STAK-a Matija Jovičić ušao je u finale i osvojio je srebrnu medalju.


klinci
22. novembar 2011. STAKOVI KADETI NAJBOLJI U BEOGRADU
Na ekipnom kadetskom prvenstvu regiona Beograd najbolje su igrali kadeti Stonoteniske akademije Kocić. Oni su sve svoje protivnike u grupi, u polufinalu i finalu savladali rezultatom 3:0.23. oktobar 2011. NIKOLA MARINKOVIĆ NAJBOLJI I NA TURNIRU U BEČEJU
Na svim kadetskim turnirima na kojima je učestvovao u ovoj sezoni Nikola Marinković je osvojao zlatne medalje. U Bečeju je u finalu pobedio Đorđa Jovića rezultatom 3:2.

trofej
9. oktobar 2011. STAKOVCI NAJBOLJI I NA TROFEJU BEOGRADA
Na trećem ovogodišnjem kadetskom turniru opet je pobedio Nikola Marinković,
dok je treće mesto osvojio Vladimir Janićijević.


Skolsko
28. septembar 2011. BRAĆA JOVIČIĆ NAJBOLJI NA ŠKOLSKOM BEOGRADA

Na ekipnom takmičenju beogradskih osnovnih škola, kao i prošle godine najbolji su bili Luka i Matija Jovičić. Pored medalja u ekipnom delu oni su osvojili i medalje u pojedinačnom delu, Matija srebrnu, a Luka bronzanu.
Na takmičenju srednjih beogradskih škola Petar Knežević i Ristić Srđan osvojili su drugo mesto ekipno, a Petar Knežević je osvojio u pojedinačnom delu bronzanu medalju.

Paracin
18. septembar 2011. STAKOVCI BILI NAJBOLJI U PARAĆINU
Kontinuitet dobrih igara STAK-ovih kadeta nastavlja se. Na međunarodnom turniru u Paraćinu do finala su stigli Nikola Marinković i Luka Jovičić. Nikola je u finalu Luku pobedio rezultatom 3:0.STAK
3. septembar 2011. STAKOVCI OSVOJILI SVE MEDALJE U SENTI

Dobre pripreme regiona Beograda rezultirale su odličnom igrom beogradskih kadeta na prvom turniru u Senti. Igrači STAK-a i Crvene Zvezde pružioli su odlične partije tako d aje čak njih šestoru ušlo u prvih osam, a potom su 4 igrača STAKA morali su između sebe da odluče o raspredu medalja. Marinković Nikola je osvojio zlato, Jovičić Luka srebro, a Janićijević Vladimir i Prlja Jovan bronzu.

25. avgust 2011. Pripreme u Vrnjačkoj Banji
Vrnjačka Banja Vrnjačka Banja
Vrnjačka Banja Vrnjačka Banja
Osam igrača STAK-a i dva trenere pripremaju se u hotelu Breza za početak nove sezone. Pod budnim okom Miloša Đukića i Gorana Kocića mladi igrači STAK-a  spremno će dočekati početak nove sezone.

12. jun 2011. Još 4 medalje za igrače STAK-a
Na turniru u Bečeju i turniru u Zemunu Nikola Marinković je osvojio dve zlatne medalje, a Jovanović Luka i Jovan Prlja su osvojili bronzane medalje.


Prlja
5. jun 2011. JOVAN PRLJA OSVOJIO BRONZU NA RED STAR KUPU U BEOGRADU
Na Red star kupu održanom u Beogradu uz učešće oko tridesetak dečaka i devojčica uglavnom iz beogradskih klubova učestvovalo je i 9 dečaka iz STAK-a od kojih je do polufinala stigao Jovan Prlja. U izuzetno uzbudljivom polufinalu Jovan je posle velike borbe izgubio od Vladimira Ilića iz Crvene Zvezde rezultatom 3:2 (19:17 u petom setu) i tako je osvojio bronzanu medalju na ovom takmičenju.

28. maj 2011. STAK-OV DUBL NAJBOLJI U SRBIJI
Na pojedinačnom prvenstvu Srbije za mlađe kadete, održanom u Bačkom Brestovcu, najbolji muški dubl STAK-a Marinković Nikola / Jovičić Matija osvojio je zlatnu medalju. Nikola Marinković u pojedinačnom delu je osvojio drugo mesto jer je u finalu izgubio od Alekse Adamovića iz Čelareva sa 3:2.22. maj
2011. NIKOLA MARINKOVIĆ I VLADIMIR JANIĆIJEVIĆ U DUBLU OSVOJILI BRONZU NA KADETSKOM PRVENSTVU SRBIJE

Na kadetskom prvenstvu Srbije održanom u Trsteniku STAK-ov dubl Marinković/Janićijević uspeo je da osvoji bronzanu medalju pobedivši u borbi za medalju dubl Bojović/Ocokoljić sa 3:1.

Zagiping Nikola Marinkovic
16. maj
2011. NIKOLA MARINKOVIĆ PRVI EKIPNO I TREĆI POJEDINAČNO NA ZAGIPINGU
Na jednom od najvećih međunarodnih turnira u našem regionu u Zagrebu Nikola Marrinković je osvojio u kategoriji mlađih kadeta zlatnu i bronzanu medalju. Zlatnu medalju je osvojio u ekipnom delu sa Nikolom Grbićem i Aleksom Adamovićem, dok je u pojedinačnom delu bio treći.


Skorenovac
15. maj
2011. PAVLOVIĆ I ULOVEC OSVOJILI MEDALJE U SKORENOVCU
Na Prolećnom stonoteniskom turniru u Skorenovcu mladi igrači STAK-a uspešno su se takmičili pod budnim okom trenera Nebojše Ristića. U kategoriji zabavište Stevan Ulovec oscvoio je bronzanu medalju, a u kategoriji I-II razred Mioš Pavlović je takođe osvojio bronzanu medalju.8. maj 2011. MATIJI JOVIČIĆU ZLATO I SREBRO U BANOVCIMA
Na Stonoteniskom turniru u Banovcima odlično je igrao Matija Jovičić koji je u kategoriji mlađih kadeta osvojio zlatnu medalju, a u kategoriji kadeta srebrnu medalju.


8. maj 2011. NIKOLA MARINKOVIĆ TREĆI U SENTI NA TOP 12 KADETA
Na TOP 12 kadeta u Senti Nikola Marinković je odličnom igrom uspeo da osvoji bronzanu medalju pobedivši i najboljeg na turniru Marka Popovića.


2. maj 2011. NIKOLA MARINKOVIĆ NAJBOLJI U VRŠCU
Na stonoteniskom turniru u Vršcu u kategoriji mlađih kadeta najbolji je bio Nikola Marinković koji je do zlatne medalje došao bez izgubljenog seta.9
. april 2011. NIKOLA MARINKOVIĆ NAJBOLJI NA STIGA KUPU U KATEGORIJI MLAĐIH KADETA
Na STIGA kupu u Beogradu za mlađe kadete u Senti jako dobrom igrom do prvog mesta je stigao Nikola Marinković (STAK) koji je u finalu savladao sa 3:0 Nikolu Grbića (Čelarevo).12-13. mart
2011. TOP12 MLAĐIH KADETA U SENTI NIKOLA NAJBOLJI
Na Top-u 12 za mlađe kadete u Senti jako dobrom igrom do prvog mesta je stigao Nikola Marinković sa skorom 10:1, a potom slede: Milošević Milan (Hajduk Veljko), Vlajković Željko (Prva petoletka). Drugi igrač STAK-a, koji je učestvovao na ovom takmučenju, Matija Jovičić igrao je jako dobro i ostvario je dve pobede.22. februar
2011. MLAĐI KADETI STAKA ZAUZELI DRUGO MESTO NA EKIPNOM PRVENSTVU SRBIJE
Na ekipnom prvenstvu Srbije za mlađe kadete u Čoki ekipa STAKa u sastavu: Marinković Nikola, Jovanović Luka, Jovičić Matija, Hamzić Damir i Bajrami Viktor zauzela je drugo mesto jer je u finalu sa 3:2 izgubila od ekipe Horgoša.6. februar
2011. KADETI STAKA ZAUZELI DRUGO I TREĆE MESTO NA EKIPNOM PRVENSTVU BEOGRADA
Na ekipnom kadetskom prvenstvu Beograda ekipa STAK I je ušla u finale i u finalu izgubila 3:1 od ekipe Crvene Zvezde I, od iste ekipe je u polufinalu izgubila i ekipa STAK II rezultatom 3:0, ali je u borbi za treće mesto pobedila ekipu Zvezde II rezultatom 3:0.


15. januar 2011. MATIJA NAJBOLJI NA GARDOŠ KUPU
Na otvorenom prvenstvu Zemuna Gardoš kupu najbolji je bio u kategoriji mini kadeta i mlađih kadeta Matija Jovičić. Luka Jovanović je osvojio drugo mesto u kategoriji mlađih kadeta, Srđan Ristić je takođe osvojio drugo mesto ali u kategoriji kadeta, a Jovan prlja je osvojio treće mesto u kategoriji kadeta.9. januar 2011. STAK NAJBOLJI NA EKIPNOM PRVENSTVU MLAĐIH KADETA BEOGRADA
Ekipno takmičenje mlađih kadeta i mlađih kadetkinja održano je 9. januara 2011.g. U finalu su igrači Stonoteniske akademije Kocić
: Nikola Marinković, Miloš Marinković i Luka Jovanović pobedili ekipu Đurđevog grada iz Smedereva.


26. decembar 2010. MARINKOVIĆ I JOVIČIĆ OSVOJILI MEDALJE U NIŠU
Na stonoteniskom turniru u Nišu zlatnu medalju u kategoriji mini kadeta osvojio je Matija Jovičić, zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadeta osvojio je Nikola Marinković, a on je osvojio i bronzanu medalju u kategoriji kadeta.

18. decembar 2010. MARINKOVIĆ I JOVIČIĆ OSVOJILI MEDALJE NA NOVOGODIŠNJEM TURNIRU U NOVOM SADU
Na ovogodišnjem Novogodišnjem turniru u Novom Sadu u kategoriji mini kadeta do 10 godina Matija Jovičić je osvojio bronzanu medalju (u polufinalu izgubio od Radović Filipa, Crna Gora 3:0), a Nikola Marinković je u kategoriji mlađih kadeta do 12 godina osvojio srebrnu medalju (u finalu izgubio od Vlajković Željka rezultatom 3:2).

5. decembar 2010. MARINKOVIĆ NAJBOLJI U BAČKOJ TOPOLI
Na Pojedinačnom turniru za mlađe kadete koji je odigran u Bačkoj Topoli najbolji je bio igrač STAK-a Nikola Marinković koji je osvojio zlatnu medalju.


28. novembar
2010. STAKOVCI ODLIČNI NA KADETSKOM PRVENSTVU BEOGRADA
Na kadetskom prvenstvu Beograda dečaci Stonoteniske akademije Kocić ostvarili su odlične rezultate. U pojedinačnoj konkurenciji Nikola Marinković je osvojio srebrnu medalju, a Jovan Prlja bronzanu medalju. U konkurenciji dublova dva STAKova dubla su bila najbolja i igrali su finale. Dubl Knežević/Janićijević, koji je inače izbacio prve nosioce Popovića i Milovanovića iz Crvene Zvezde,  je bio bolji u finalu od dubla Prlja/Marinković i osvojio je zlatnu medalju dok je poraženima pripala srebrna medalja.


21. novembar 2010. MARINKOVIĆ I PRLJA OSVOJILI BRONZU U DUBLU U SMEDEREVU
Na memorijalnom turniru "Voja Vakulović" u Smederevu kadeti Stonoteniske akademije Kocić su igrali odlično. U singlu u najboljih osam su ušli Nikola Marinković i Vladimir Janićijević, u najboljih šesnaest ušli su Knežević Petar, Etveš Dimitrije i Jovan Prlja, a u najboljih 32 ušao je Ristić Srđan. U dublu su Marinković/Prlja u borbi za medalju savladali dubl Stefanović/Jović sa 3:0, a u polufinalu su izgubili od dubla Komlušana/Mesaroš sa 3:1.


14. novembar
2010. MARINKOVIĆ I PRLJA SE PLASIRALI NA TOP 24 JUNIORA SRBIJE
Na danas održanom Pojedinačnom juniorskom prvenstvu Beograda učestvovali su i mlađi kadeti i kadeti STAK-a i ostvarili su zapažene rezultate. Nikola Marinković uspeo je da osvoji srebrnu medalju u mešovitim parovima i bronzanu medalju pojedinačno izgubivši u polufinalu od Dalee. Jovan Prlja je uspeo da u mešovitim parovima uđe u 8 najboljih, a i u pojedinačnom delu je takođe ušao u 8 najboljih, izgubivši u četvrtfinalu od Pavlovića, ali se u razigravanju plasirao na 7 mesto. Dubl Knežević / Janićijević u borbi za medalju izgubio je od dubla Ristovski / Mitrić u jako neizvesnom i zanimljivom meču, a Knežević je i u pojedinačnom delu ušao u 16 najboljih.


31. oktobar 2010. DEVET MEDALJA ZA STAKOVCE NA POJEDINAČNOM PRVENSTVU BEOGRAD ZA MLAĐE KADETE
Na danas održanom Pojedinačnom prvenstvu Beograda za mlađe kadete najbolji su bili dečaci Stonoteniske akademije Kocić koji su osvojili 9 medalja, a najvažnije zlatne osvojili su u dublu Nikola Marinković i Damir Hamzić, a u pojedinačnoj konkurenciji očekivano najbolji je bio Nikola Marinković.24
. oktobar 2010. BUTTERFLY TROFEJ BEOGRADA 2010 - NIKOLA MARINKOVIĆ DRUGI
Ovogodišnji "Butterfly Trofej Beograda" za mlađe kategorije igrača i  igračica održan je u nedelju 24. oktobra 2010 u Beogradu. U kategoriji mlađih kadeta Nikola Marinković iz STAK-a nije uspeo da odbrani titulu jer je u finalu izgubio od Nikole Grbića iz Čelareva9-10. oktobar
2010. STAK PREDSTAVLJEN NA DEČJEM SAJMU U BEOGRADU
Na Beogradskom dečjem sajmu Stonotenisku akademiju Kocić predstavili su igrači i treneri. Veliki broj dece koja su posetila sajam po prvi put su uzeli u ruke stonoteniski reket i osetili su čaroliju ove igre. 


9. oktobar 2010. TROFEJ BEČEJA - NIKOLA MARINKOVIĆ NAJBOLJI
Prvog dana u konkurenciji mlađih kadeta na Trofeju Bečeja najbolji je bio Nikola Marinković iz Stonoteniske akademije Kocić. On je u finalu  pobedio Nikšu Martinovića sa 3:0. Bronzane medalje osvojili su Lazar Tomić (Temerin) i Milan Milošević (Negotin).


2. oktobar 2010. STAKOVI DEČACI NAJBOLJI U KOVAČICI
Na otvorenom stonoteniskom turniru za mlađe kategorije igrača koji je održan u Kovačici 2. oktobra najbolji je bio Luka Jovanović iz Stonoteniske akademije Kocić, dok je treće mesto zauzeo Bajrami Viktor takođe iz Stonoteniske akademije Kocić.29. septembar
2010. MATIJA NAJBOLJI NA OTVORENOM PRVENSTVU ZEMUNA
Na otvorenom stonoteniskom prvenstvu Zemuna u kategoriji mlađi kadeti najbolji je bio Matija Jovičić igrač Stonoteniske akademije Kocić.  • Arhiva vesti za sezonu 2009 / 2010 može da se vidi ovde

  • Arhiva novosti od januara do jula 2009 može da se vidi ovde

  • Arhiva novosti od oktobra do decembra 2008 može da se vidi ovde

  • Arhiva novosti od avgusta do septembra 2008 može da se vidi ovde

  • Arhiva novosti od maja do jula 2008 može da se vidi ovde

Evo u kom uzrastu se pocinje sa treningom.
beba

Copyright STAK. All Rights Reserved.